Friday flowers on a monday

Etter å ha prøvd meg litt på blogging før sommeren, begynner jeg på igjen. Denne bloggen skyldes et tapt veddemål med barna mine :) Har snakket lenge om å opprette en blogg, selvom instagram er min greie?. Hvis jeg fikk 10 000(!) følgere på instagram lovet jeg å begynne med blogg! Må jo vise barna at dette skal jeg fikse, men hallo så mye det er å sette seg inn i!! Men denne utfordringen tar jeg.

Hva slags blogg skal dette være? Hovedvekten blir på interiør, som er en stooor passion! Reiser blir det også, da vi er en reiseglad familie. Ellers stort og smått. Livingdelux for meg, er å sette pris på både de små og store begivenhetene i livet og hverdagen. Dette vil være en feelgood blogg over ting jeg ønsker å huske og saker som opptar meg? Hvis det kan inspirere, er jo det bare hyggelig!

orkide1

Hva er vel bedre enn friske blomster? Min største ¨guilty pleasure¨! Herlig på en mandag

orkide2

Øver meg på å ta bilder også, syns det er så fint med ¨blury¨bakgrunn…

Fin ny uke håper jeg på :)

Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *