NOREFJELLHYTTA

 Lunsj på Norefjell

norefjellhytta5

Kan virkelig anbefale en lunsj på koselige Norefjellhytta. Ikke bare har de et superkoselig og lunt interiør, men god mat også! Liker så godt at de har brukt naturmaterialer som skinn, skifer, ullstoffer og tre.

norefjellhytta7

norefjellhytta4

Du kan velge å spise så mye suppe du vil, og her er “suppestasjonen! Dagens to supper var blåskjells- og karrisuppe. De har ikke mange forskjellige retter på menyen, men det de serverer er “hjemmelaget” og veldig godt!

norefjellhytta10

Vi valgte en tapastellerken med masse yummy saker! Elsker at de bruker skiferheller som fat og tallerken. Legg merke til de selvlagde bordene med ben av bjørk. Kjempekoselig og fjellaktig stemning!

Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *