EN SPENNENDE LUNSJ

I dag har jeg hatt to gode instavenner på lunsj, @berutti1 som kom helt fra Trondheim og @mokkasitt som faktisk bor i nærheten av meg. Vi kjente ikke hverandre fra før av, men har møttes en gang før. For noen jenter, sier jeg bare :) Vår felles interesse er interiør, så man kan si at praten går lett :) Er så glad for at jeg “turde” å begynne med instagram i sin tid, for det lå egentlig langt inne? Bare positivitet og hyggelige opplevelser som har kommet ut av det!

lunsj2

lunsj10

Jeg dekket til på kjøkkenet og bestilte tapas fra Grønn…

lunsj24

En liten overraskelse i en boks, en fin julelkule…

lunsj23

Dekket på med mitt grønne Spodeservise og tok fram sølvkannen til mitt fine besøk? Legg merke til tesilen, en apekatt, innkjøpt for anledningen :)

lunsj8

Gjett om jeg var spent før de kom, men vi koste oss i flere timer og skulle tro vi hadde vært venninner i flere år :) Så morsomt og få nye bekjentskaper, og disse to er helt spesielle, HEL VED!!

Gjør noe utenfor komfortsonen du også da vel! Det får være utfordringen fra meg en tirsdag :)

Klem Vibeke xx

lunsj20

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *