Månedens instafavoritt, @_hana_style_

Hei fine leser og god mandag!

Det er så mange flinke og kreative instagrammere og bloggere der ute, så jeg tenkte at jeg hver måned skulle tipse dere om noen av mine favoritter :)) Først ute har vi Hana, med instagramkontoen @_hana_style_  Hun har jeg fulgt fra hennes begynnelse på instagram, og husker jeg ble helt “blown away” av hennes bilder og ikke minst personlige interiørstil!  Sort/hvitt og grått, med varme kobbertoner og pudderrosa for å myke det opp. Hun innreder også med grønne planter og ting fra naturen, som grener, mose og steiner! Får så utrolig mye inspirasjon og gode tips og ideer fra Hana, så er det en du bør følge på instagram er det @_hana_style_ !! Her kommer det noen av hennes flotte bilder;

hana2hana1hana3hana5

Jeg liker det stilrene interiøret, men likevel elementer av høy kosefaktor, som bilde over :)) I månedens nr av Boligpluss er det en 14 siders reportasje fra hjemmet hennes. Olala, det er lekkert!

De første tempeltavlene er sendt med Bring, til sine nye eiere :)) Har noen igjen av str 180×180. Hvis interessert sendt meg en mail på livingdeluxinterior@gmail.com

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *