It´s a SIGN

Wooow!!! Helt siden jeg så dette lysskiltet for et par år siden, har det vært i hodet mitt :)) Hvor kult er ikke dette?

Jeg kan falle helt i staver over visse interiørsaker som er litt spesielle, og the bigger the better…

boardwalk1boardwalk2

Dette er selvsagt et vintage skilt, og noe av det flotteste jeg har sett…

boardwalk5

Pics via

sortlysekrone2

Ned til kjelleren vår (bildet over) kunne det vært perfekt med et stooort lysskilt! Hvor får man tak i det da? Jeg har noe på gang med gutta fra Broslo, tror dere ikke de har samlet masse gamle lysskilt fra Oslo! De er for tiden i USA for en periode, men vi har en avtale til våren… Åååå som jeg gleder meg! :))

Snart helg dere, som ukene flyr! Flyr mot lysere tider, gudskjelov :))

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *