Trend alert – greens

Fin mandag og ny uke:)

En trend som vil stå enda sterkere i år, er grønne planter i interiøret! For en som eeeelsker planter og blomster, har jeg faktisk vært trendy i mange år… :)) For oss som har en rolig fargepalett i hjemmet, er det sååå flott med grønne innslag! Plantene skal helst være litt spesielle eller arkitektoniske om du vil. Alle former for kaktus er HOT HOT HOT :)) Palmer og figtrær er også utrolig flotte! For å ikke snakke om sukkulenter! Oliventrærne (selv om de er fine) er litt på hell…

stuehermes

Et av mine fig trær (har 2) i hjørnet bak sofaen…

stueananas

Hvor fint er det ikke med grønt mot det sorte og hvite…

Denne uken kommer til å stå i de grøne plantenes tegn her på bloggen. Skal vise dere en del kaktuser og sammenstillinger av planter. For å ikke glemme min “jungel” av palmer i underetasjen :)) Noen lette DIY´s og litt om stell kommer også!

Følg gjerne Livingdelux på Facebook og Instagram også, for litt “behind the scenes” oppdateringer :))

Ha en fin ny uke dere! Kjøp deg en ny grønn plante, sukkulent eller kaktus da vel!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *