Tempeltavler og brannalarmen som gikk..

Hei og riktig god søndag! Håper helgen deres har vært fin og at dere har fått ladet opp til ny uke :))

Kan informere om at alle tempeltavlene nå er solgt! Begynner å få litt bilder fra “kundene”, og de er så flotte der de henger i forskjellige hjem :)) Skal samle det sammen og vise dere om ikke så lenge…

tempeltavle mycabintempeltavle

Vår tempeltavle på hytta, med og uten lys bak…

Vi har hatt en helg hjemme, og kjørte HotRock som lørdagskos… Dette er noe vi hadde med hjem fra Bali og er veldig hyggelig! Les HER hvis du lurer på hva det er :)) Vi har “øvd” litt på fremgangsmåten, så vi etterhvert blir trygge nok til å invitere gjester på dette. Mat ble kjøpt inn og tilbehøret ble laget, var bare å varme opp platene… Ojjjj, så mye røyk det ble, og tror dere ikke brannalarmen gikk – væææ! Vår brannalarm er HØY (!) med sirener, selv om vi holder oss for ørene er det nesten uutholdelig…. Ikke nok med det, men vi har sirener UTE også – føles som det hørtes over hele Oslo!! Bra vi har gode naboforhold :)) Og de gjestene må nok vente litt til haha..

Anemoner

Nå kan jeg også melde at kommentarfeltet er blitt litt lettere… Det var visst jeg som ikke hadde skrudd på for kommentarer for “gjester” – Uups, hvem er det som vet sånt da? Det eneste du må gjøre er å klikke deg inn på innlegget (går ikke i blogg-feeden) Det er jo selvfølgelig også mulig å opprette en Disqus konto. Er SÅÅ hyggelig med tilbakemeldinger, det er noe jeg har savnet etter at bloggen ble flyttet…

UnitedBloggers har fått flere “store” bloggere denne helgen, bl.a Komikerfrue, LeneOrvik og VillavonKrogh   Anbefaler dere å ta en titt på hovedsiden til UB HER!

Ha en strålende ny uke alle skjønne lesere!

Klem Vibeke xx

2 Comments

  1. I m interstate to buy this

  2. I m interested to buy it

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *