Down memory lane II – Thailand

Hei fine lesere og spesielt alle supermammaer der ute! God morsdag!!

Her kommer andre del ifra huset i Thailand. Stuen med RÅÅ utsikt og 7,5 meter under taket! Det var slett ikke meningen at vi skulle bo i dette huset og i Thailand i 2 år… Vi skulle kun bygge det og selge det rett etter at det var ferdig, men pga finanskrisen ble ikke alt helt som planlagt :/ Huset ble uselgelig, og mannen fikk den gode ideen og gjøre som vi hadde drømt om i mange år –  å ta en priode med barna utenlands. Jeg var gaaanske så skeptisk, hva med skole, språk annen kultur og det å ikke kjenne noen… Da jeg fikk tenkt meg om og det viste seg at det lå en internasjonal skole i Phuket – bestemte vi oss, og “hoppet” i det :)) Noe negativt (finanskrisen) ble snudd til noe positivt, og vi er evig takknemlig for denne utrolige muligheten som vi fikk…

luxury home ThailandLuxury home Thailand

Innredningen og møbleringen var slett ikke bare enkel… Svært få møbelbutikker i Phuket på den tiden, så noe måtte spesiallages i nord-Thailand og andre ting kjøpes i Bangkok. Spisebordet og benkene er blitt laget etter vår design og hengestolen i bakgrunnen er kjøpt på et marked i Bangkok (replica, som det så fint heter)

luxury home Thailand

Del av stuen, hvor både fronten og sidene kan åpnes for herlig gjennomtrekk… Elsk på teppet!

Luxury home Thailand

Hjemmekino! Det er det rommet vi savner mest, og skulle ønske vi hadde her hjemme…. Her har vi sett mange fine filmer :)) VM i Holmenkollen i 2011 så vi også på her, med svulmende hjerte, av stolthet over Norge og utøverene :))

School uniform Thailand

Mine fine 3 i sine tropiske skoleuniformer (!) Safarihatt hørte også til :)) Gutta hadde ikke lov til å ha hår over ørene og jentene måtte ha håret vekk fra ansiktet – ingen smykker. Selvfølgelig med strømper og brune eller sorte lærsko til! Men oj, for en helt utrolig GOD skole, krever nesten et eget innlegg… Barna var superfornøyde og har uforglemmelige minner…

Ha en riktig fin søndag, så viser jeg mer av huset etterhvert, med noen små hverdagsglimt til!

Følg gjerne Livingdelux på Facebook og Instagram

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *