RETT FRA FJELLET

Hei fra Norefjell :)) Vi har startet vinterferien på hytta og sjekk den himmelen vi kom opp til da…!! Det har visstnok vært STRÅLENDE sol her idag og vi krysser fingrene for at det blir det framover også!

hyttestue4 - livingdelux

Har tent opp lysene på “lysveggen” vår og skjenket et lite glass, så nå senker roen seg :)) Rart med det der… Når vi kommer opp hit puster vi ut og senker skuldrene. Skal bli så deilig med slow living, god mat, spill og kos :))

HAPPY VALENTINES forresten, sender god karma til mine fabulous 100`s og et hjerte gjennom skjermen :)) Vi feirer med god tapas og levende lys i hver en krok, litt romantisk det også :))

Ha en fin kveld på alla hjartans dag (syns det høres så fint ut på svensk :) )

Vi snakkes!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *