Down memory lane III – Thailand

God søndag og fin fastelavn!

I dag viser jeg bilder fra kjøkkenet fra huset i Thailand…Ganske rart å sitte i tåkeheimen på Norefjell og gå igjennom solskinnsbilder fra Phuket – sukk.. :))

White kitchen - livingdelux

Hvite S-stoler fra Verner Panton med spesialaget bord i hvitbeiset hardwood. Hvite tunge gardiner gjennomgående i hele huset, også på kjøkkenet. Så herlig å kunne åpne dørene på vidt gap også her :)) Hvis det ikke var så varmt og vindstille at det var mer behagelig å lukke dørene og slå på aircondition!!

Greens - livingdelux

Var bare å gå ut i hagen og plukke et palmeblad eller to….

White kitchen - livingdelux

Ser inn på kjøkkenet fra terassen… Har dere hørt uttrykket “showkjøkken”? I Asia er det ganske vanlig å ha et flott kjøkken som synes (men sjelden brukes), mens maten blir laget på et “back-kitchen”. Bak den mørke døren til høyre ligger “back-kitchen” og vaskerommet…

Greens - livingdeluxWhite kitchen, Thailand - livingdelux

Legg merke til “lampeskjermen” i taket… av mangel på utvalg, kjøpte vi en kurv, som egentlig er et kyllingbur (!) Elektrikeren holdt på å le seg ihjel når han monterte den :)) Gærne utlendinger! Dette var lenge før TineK begynte å selge lignende lampeskjermer, litt av en trendesetter jeg altså :)) Haha… betalte 20 kr!!

Kitchen, Thailand - livingdelux

Ute – inne følelse når alle dørene er åpne…

Kitchen, Thailand - livingdelux

De to bildene over er fra når den proffe fotografen tok bilder. Dette var før vi hadde fått Panton stolene, så vi måtte bruke verandastolene rundt bordet… Deilig med en sofa på kjøkkenet også, for en kaffe eller en fordrink…

Khan painting sofa - livingdelux

Fine maleriet av en Thailandsk kunstner – Khan, som vi kjøpte på et galleri…. En fargeklatt i alt det lyse…

Hvis du har lyst til å lese del I, kan du gjøre det HER og del II HER

Håper dere har en fin søndag og fastelavn :)) Vi har hatt tåke i hele dag…. argh :/ Men skal nå kose oss med fastelavnsboller og MONOPOL :)) Wish me luck!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *