Når ikke alt går etter planen

Hei og god mandag! Sitter i tåkehavet, men koser oss med vinterferie på hytta likevel ;))

Skal fortelle dere en liten gulvhistorie (!)…. Vi kjøpte leiligheten (sier hytta…) som et skall, for å kunne sette vårt eget preg på interiøret… Som snekkere flest (argh) tar de siste 10% av ferdigstillelsen alltid lengst tid. Jeg hadde funnet et utrolig flott gulv, som var fra gamle amerikanske låver og hadde en litt røff overflate…Gulvet var lagt ubehandlet og vi ventet en container med møbler som skulle inn! Dette var rett før jul og snekkerne var over alle hauger… Dere kan jo tenke dere hvor lett det var å få tak i noen andre til å olje alle gulvene rett før jul!

Delux (!) mannen tok på seg oppdraget, selvom dette var noe han aldri hadde gjort før og egentlig ikke hadde tid til…

Hallway at the cabin - livingdelux

Spent kom jeg opp, gulvene skulle være oljet med en nydelig gråbrun farge!  Mannen hadde stått på skikkelig  og tatt alle gulvene og fått bært inn møblene!  Ups, det var da ikke sånn det skulle se ut…

Inuit girl - livingdelux

Følte det litt som Inuit-jenta vi har på veggen – WHATTTT???

Candles cabin - livingdelux

ÅNEI, han hadde “smørt” på produktene i omvendt rekkefølge – Hardvoks og farget olje. Begynte neste å gråte…

Hallway cabin - livingdelux

Rart med det når du forventer et annet resultat og uttrykk, man blir litt paff :)) Det var ikke noe å gjøre med dette nå, og vi bestemte oss for at vi skulle “glemme” det for nå og nyte den nye leiligheten:)) Mannen som hadde vært så flink og ville bli ferdig til jul og alt!

Etter noen dager begynte jeg faktisk å synes det var fint, ja annerledes enn tenkt, men kult! Nå blir det sånn, og så lenge vi er fornøyd, er det det som teller!! Gulvet er helt unikt, det er helt sikkert :)) Røft ble det!

Det var den lille gulvhistorien, ikke så galt at det er godt for noe!

Roll with the punches :))

Klem Vibeke xx

3 Comments

 1. Lekkert, hva slags panel er det og hvilken behandling har dere påført?
  Gulvet ser helt rått ut

 2. Birgitte Horn

  Superfint! De vegghengte glass-lyktene skulle jeg gjerne hatt, hvor er de fra?

 3. Monica Parr

  Ser heilt nydelig ut hos dere. Korleis har dokke fått panelet/tømmeret så fint? Tips om beisfarge mottas med stor takk :-)

  Vi renoverer et hus fra 1911 og ønsker ta vare på en del av tømmerveggene. Masse flott inspirasjon hos deg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *