Friday I`m in love – Spode

Fredag igjen, dagene går fort gitt, særlig når det er ferie… Har hatt ganske så bra vær de siste dagene og da er det så flott å være på fjellet :))

Har blitt til at jeg hver fredag viser dere noe jeg er glad i :)) Siden jeg er på hytta viser jeg dere vårt servise fra Spode – Woodland! Passer perfekt på en fjellhytte, syns jeg…

spode woodland #tableware - livingdelux www.livingdelux.com

Stilte det opp så dere kan se mønsteret :)) ER utrolig glad i suppeterrinen, fin å servere i for typiske hytteretter som suppe, lapskaus og gryteretter…

Spode Woodland #tablesetting at the #cabin www.livingdelux.com

Fra et dekket bord…

#tablesetting at the #cabin from Spode, woodland www.livingelux.com

Visste dere at jeg fikk Spode tilbake til Norge i sin tid, da jeg hadde min første butikk…  Besøkte fabrikken i England da jeg var på jakt etter fine middagsserviser – var ikke det samme tilbudet av interiørbutikker i Norge på den tiden…  Utvalget av kopper og kar var noe begrenset. Bestselgeren og klassikeren var/er Blue Italian, som dere ser under :)) Har solgt maaaaange deler i det mønsteret og JUMBOKOPPENE var utrolig populære :)) Sitter igjen med en enslig tekopp selv, men et helt servise av woodland har vi her på hytta :)) Gode minner!

Har du noe fra Blue Italian eller Spode? Kanskje du faktisk har kjøpt det av meg :))

Ønsker dere alle en riktig fin helg! Siste del av vinterferien for oss som har det, må nytes :)) Her spiller vi Monopol for harde livet, jeg taper så det synger :/ Har hell i kjærlighet, så det er vel derfor :))

Klem Vibeke xx

Spode blue italian #tableware www livingdelux.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *