Friday I´m in love – spring

Den nye sommerkolleksjonen begynner å komme til Ikea, og dette vegg-drivhuset er et av årets høydepunkter for meg :)) Liker så godt å så litt om våren, og se det spire og gro, da er dette drivhus-skapet ideelt til å ha småplantene i :))

ikea vegg drivhus -livingdeluxikea-watering-can-gardenista

Denne fine vannkannen er også en nyhet, likte så godt trehåndtaket og at den er melkehvit…

vår www.livingdelux.com

Jeg lekte meg med å lage et bilde til instagram midt i såingen, for et par år siden…

Squash og basilikum er noe jeg alltid sår, basilikum rett i fine krukker som jeg også gir bort :)) Prøv deg med litt såing i år du også da vel :) Kjempekoselig syssel uten for mye jobb, å høste av egen kjøkkenhage er bare så herlig!

Deilig med fredag og helg, ønsker dere en fin en!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *