Trip coming up

…. og turen går til Boston og Chicago.

Chicago and Boston skyline - livingdelux

Vi drar på lørdag og blir borte en kort uke :)) Har vært i Boston før, og det er en veldig hyggelig by! Chicago er nytt for oss (delux-mannen er med) så det er jeg spent på…. Denne turen er kanskje den viktigste og alvorligste reisen jeg kommer til å gjøre EVER (lifechanging),  og er utrolig spent! Skal fortelle dere senere…

Louis Vuitton koffert www.livingdelux.com

Siden vi har veldig dårlig tid når vi lander i Chicago, kan vi bare ha med håndbagasje (skal rekke en avtale), så da gjelder det virkelig å tenke igjennom hva som skal taes med… Jeg har en tendens til å pakke aaaalt for mye, så det blir en utfordring å begrense seg. Reiser med stil ihvertfall :)) Den bakerste bagen/kofferten fra LV fikk fine mannen til jul av meg, den forreste er som dere ser godt brukt :))

Shoppingliste - livingdelux

Altså… Snuppa har bursdag snart, og jeg ba hun skrive en ønskeliste vi kunne ha med til USA…. Haha, fikk en hel BOK i retur! jeg tror hun er livredd for at det meste er utsolgt så hun garderer seg med et (over the top) utvalg :)) :)) Hun har highlightet det hun ønsker seg mest, og funnet fram adressene til de forskjellige butikkene så det ikke er noe som kan stoppe oss!! Haha – DAGENS :)) Det er bra hun ønsker seg en weekend-koffert (smarting) da har vi jo plass til litt shopping hjem igjen :))

Ha en forsatt fin uke i vårværet, så “snakkes” vi snart!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *