BOSTON

Hello, er i Boston!! Iiiiiskaldt, men vakkert :))

Først vil jeg takke for alle de utrolige koselige tilbakemeldinger jeg har fått her, på facebook, insta og mail!! Helt overvelvende, jeg ble så rørt! tenkte lenge og vel om jeg skulle legge det ut, da både insta og blogg er mitt “friområde”, som gir meg noe positivt å konsentrere meg om :) Ønsker jo ikke at dette skal bli en sykdom/sutreblogg, men kommer til å oppdatere dere på hva som skjer… Å skrive denne bloggen er like mye for min egen skyld, ren terapi sier jeg bare… :))

boston travel www.livingdelux.com

Bildene over via

Vi bor rett ved og har utsikt over denne parken (Boston common)…

Må jo vise dere noen interiørbilder fra hotellet, er jo tross alt en interiørblogg :))

livingdelux

Soverommet. Klassisk hotel med sentral beliggenhet… (shopping, here I come, hihi)

boston travel four season hotel marble bathroom www.livingdelux.com

Typisk for disse klassiske hoteller er marmor bad… LOVE it!!

Vi er 5 timer etter dere i Norge, så vi er nettopp ferdig med (en litt sen) frokost. Spiste bagels med smøreost, laks og tilbehør, som jeg fikk dilla på sist jeg var i New York. Fant ut at butikkene er oppe fra 12 – 18, så tenkte vi skulle ta en liten shoppingrunde :))

I morgen  drar vi videre til Chicago allerede, så blir mye reising og prøvetaking de neste dagene…

Ha en fin ny uke dere, Jeg er så glad for at dere er med som heiagjeng!!!

Klem Vibeke xx

boston breakfast www.livingdelux.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *