Tips: Bo luksuriøst på hoteller – hvordan bli oppgradert til suite…

Hei fintfolk!

I dag skal jeg tipse dere om en side som gir oppgradering og andre fordeler på mange hoteller. Deluxmannen er en racer i å finne gode dealer på hoteller, som vi har hatt stor glede av. TABLET. er en sånn side, som vi nå har brukt en del ganger, sist i Chicago… Vi bestilte vanlig dobbeltrom til dobbeltrompris, og ble oppgradert til juniorsuite. Fikk også gratis (høyhastighet) internett og late check-out! Andre fordeler enn oppgradering varierer fra hotell til hotell, men alt står på sidene til Tablet. og under de forskjellige hotellene.

Tablet oppgradering hotel www.livingdelux.com

Det man skal være litt klar over, er at man får oppgradering kun når de har suiter ledige. Høysesonger kan m.a.o være vanskelige… Vi har alltid blitt oppgradert, også i høstferien i New York. I Chicago ble vi t.o.m tilbudt Penthouseleilighet med veranda! Siden det var en vindeltrapp opp til soverommet (ikke så praktisk for mine ben) “nøyde” vi oss med en juniorsuite :))

Håper det var et godt tips hvis du skal på ferie eller jobbreise snart, hvem liker ikke å bo bra og få en god deal :))

Klem Vibeke xx

Ps. Dette er en “no-ad”, bare et tips fra meg! Happy traveling :))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *