Påsken sniker seg inn

Hei! Hvilken solskinnsdag vi har i Oslo i dag :)) Helt fantastisk!

Det sniker seg inn litt påskestemning i heimen, gule tulipaner og hvite glassegg fra min kjære mams. All (litt) påskepynt har vi på hytta, da det er der vi pleier å være i påsken… Skal ikke mer enn litt gule blomster og noen egg på en trollgren så VIPS… påskestemning :))

Påsken sniker seg inn hos www.livingdelux.com

Solen skinner inn gjennom vinduene, og det er så herlig! Huset og stuen bader i sol :)) og humøret stiger flere hakk!

Påske egg www.livingdelux.com

Dotvasen fra House doctor har fått en trollgren med glassegg på fra Mester Grønn…

Påsken i år blir ikke feiret på fjellet, men på Mallorca – skal bli sååå deilig med lette klær og bare knipse med tærne :)) Gleeeder meg! I morgen drar vi til Tel Aviv for en vurdering der. Har bare 1 time med legen, så tror det ikke blir så mye (mer) testing, du får ikke meg inn i en MR maskin for å si det sånn…! Hjemme igjen på onsdag kveld og drar til Mallorca på lørdag.

Fortsatt fin (sol) lørdag fine dere!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *