Den store surprisedagen

Gjett om jeg hadde en spesiell dag på torsdag… Fineste Deluxmannen skulle plutselig til London og være borte helt til sent på kvelden (blah)… Liker jo aller best når han er hjemme :)) Så begynner det å ringe på døren…. DHL og FedEx og hva de nå heter kommer med den ene kartongen etter den andre…

Hermes Valentino Net-a-Porter www.livingdelux.com

Først fra Net-a-Porter, med lekker sort eske – så Hermes med 4 oransje bokser….

Hermes Valentino www.livingdelux.com

Deluxmannen hadde med overraskelse fra Valentino også…

Hermes h-decor mug www.livingdelux.com

Deluxmannen hadde bestilt krusene jeg ønsket meg fra Hermes, jeg ante ingenting…

Hermes h-decor mug www.livingdelux.com

Hermeskrus H-decor, er de ikke lekre?

Valentino sneakers www.livingdelux.com

I London hadde han løpt innom Valentino mellom møtene, og kjøpt disse fantastiske sneakersene… Jeg har snakket om at jeg ønsket meg noen hvite joggesko til våren/sommeren :))

Valentino sneakers www.livingdelux.com

Har dere sett noe så fint da? Koppene er allerede i bruk og skoene er prøvegått innendørs…

Isabel Marant dress www.livingdelux.com

I den sorte esken fra Net-a-Porter lå denne hvite sommerkjolen fra Isabel Marant…. LOVE!

Isabel Marant dress www.livingdeluxcom

Skjønneste mannen som vil muntre opp kona :)) Han er faktisk bare sånn! Det at han husker hva jeg noen ganger nevner i forbifarten, overrasker meg hver gang! Har jeg fortalt at vi har vært kjærester siden jeg var 16 og han var 19 år og at vi giftet oss 22 og 25 år gamle? Knoll og tott :)) Min beste venn og klippe! Vi vet at vi alltid vil det beste for hverandre, og det er så utrolig fint!

Vi drar nå til Tel Aviv, enda en lang flyreise… Drar med Turkish airlines og det skal visstnok være bra.

Ser dere i Israel (første gang for oss). God søndag :))

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *