INTERIORFRUE OG RABATTKODE

God ettermiddag DELUX-lesere! (var ikke det en fin og riktig tittel på dere da?)

For noen dager siden var jeg så heldig å bli invitert på kundekveld hos nystartede Interiorfrue. Monica som jeg kjenner fra instagram har “hoppet” i det for å starte nettbutikk med interiør. Sååå mye fint sier jeg bare :))

interiorfrue2

Her er fine Monica!! Og vet dere hva?? jeg har fikset 20% RABATT til dere i nettbutikken! JIPPI!! (dette er ikke et sponset innlegg, men et resulat av min utrettelige bearbeiding av Monica :)) Utnytter mine kontakter for å gi noe til mine fine DELUX-lesere. Dette er EKSKLUSIVT for dere og varer t.o.m midnatt 30. april. Rabatten gjelder alle varer untatt møbler, salgs-og bestillingsvarer.

Alt du trenger å gjøre for å få rabatten er å skrive livingdelux20 i rabattkodefeltet (VIKTIG). Direktelink til interiorfrue kommer her;

interiorfrue.no

interiorfrue9

Her ser dere forsiden av nettbutikken. Fører bl.a TineK, DayHome, Hubsch, Bloomingville, Finnsdottir osv, mange gode og flotte interiørmerker!

Håper dere liker at jeg har skaffet dere rabatt :)) (er selv veeeeeldig fornøyd med at jeg klarte det!)

Over til kundekvelden ;

interiorfrue3

Monica hadde lagt ut rød løper for anledningen, og det liker vi jo!

interiorfrue6

Hun har lageret i en koselig låve og det ble servert fingermat og bobler.

interiorfrue4interiorfrue5interiorfrue7

Her er noe av utvalget… behind the scene :))

interiorfrue15

Hun har såå mye lekkert så det ble noen kjøp på meg også… Boks med gull og sebra fra Jonathan Adler, er ikke den bare lekker? Duftlys fra Hagen luxury collection, som hun foreløpig er den eneste som selger. Fikk med meg flere fine coffeetable bøker også – Chanel og Dior.

interiorfrue18

Hvite vasen fra TineK har jeg siklet på lenge :)) Endelig ble den min og jeg er superfornøyd! Så koselig med kirsebærgrener fra egen hage :)) Er (har vært lenge) i en hvit vase periode – får ikke nok!

Det var dagens overraskelse fra meg :)) Liker vi det? Kjenner flere jeg…. :))

Klem Vibeke xx

Følg gjerne livingdelux på Facebook – nå også på Snapchat: livingdelux

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *