CHICAGO NEXT #SPENT

Hei og god søndagsmorgen til fine dere!

Nå begynner det!!! Første etappe til et bedre liv!!! Drar hvert øyeblikk til Gardemoen for en 8 -9 timers flytur til Chicago. Veldig spent her nå! Gruer meg ikke da dette er “sjarmøretappen” – bare noen dager med testing og et møte med selveste dr. Burt :)) Drar tilbake til Norge igjen for en kort uke hjemme, før behandlingen begynner 18. mai. Det jeg gleder meg til er at eldstesønnen kommer og møter oss fra sine studier i Pennsylvania. Har ikke sett han siden jul, så da kan dere tenke dere!! Skal kose oss med deilige middager og kanskje litt sightseeing innimellom… Chicago skal visst være veldig flott om våren/sommeren og jeg vet at det er en musikkfestival i byen nå :))

Var så flink i går og pakket antrekk til hver dag :)) Pleier som regel å ta med meg altfor mye…

pakking4

Er visstnok 19 -20 grader og sikkert litt kaldere på kveldene, så noen gensere og blazere blir med…

pakking3

En gooooood venninne av meg shoppet en hel garderobe av sommerklær til meg – hvor snilt er ikke det? Er jo et strev for meg å komme meg rundt i butikkene…. Så fornøyd, nå kan jeg bare mixe og matche alt sammen. Alle disse hjelperene mine som stiller opp “feelingblessed”! Alle dere i heiagjengen tar jeg også med meg kan dere tro – som jeg har sagt før har det betydd mye mer for meg enn jeg ville trodd :)) Tenkte lenge og vel om jeg i det hele tatt skulle dele dette på bloggen, men det har bare vært positivt for meg, så TUSEN TAKK for all støtte og oppmuntring!

Hvis dere vil følge med til Chicago, oppdaterer jeg hyppig på Snapchat – ufitrert og kjapt, passer meg midt i blinken i disse tider… Snap er GØY :))

Snapnavnet er livingdelux

Klem Vibeke XX

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *