HARD LIQOUR

Hello Everyone!

Må le litt, for på Snapchat i går kveld viste jeg min Gin tonic drink, ikke ofte jeg poster alkoholbilder… Det er en spesiell grunn til at jeg (prøvde) å drikke en drink med sprit…

Hos Dr. Burt i går var det spesielt en ting jeg ville ta opp med han, en sak som har bekymret meg lenge. Jeg har i “alle” år vært plaget med episoder med høy puls, skal ikke mye til før den løper avgårde… Det er defor jeg ALDRI drikker sprit og generelt lite alkohol i det hele tatt… Kan ta meg et glass vin eller champagne, men det holder for meg…

Dr. Burt så på alle hjertetestene jeg hadde tatt, og alt så helt fint ut :)) Siden jeg var så bekymret, ville han at jeg skulle snakke med en hjertespesialist og fikk time til meg en etasje opp om 30(!) minutter! Kom inn til en Dr. Freed, som du bare merker kan sine ting! Altså, dette er leger i verdensklasse! Han så også på mine tester og spurte om alt mulig i forbindelse med disse pulsepisodene. Han også mente at dette ikke var noe å bekymre seg for, men ville sette meg på betablokker av bekvemmelighensyn mens jeg gjennomgår behandlingen. Fikk også informasjon om hva de gjør – hvilke medisiner de kan gi meg, hvis det blir et problem under behandlingen. Dette var veldig viktig for meg å vite, da kan jeg roe meg ned med at de har alt under kontroll :))

Han ønsket å ta en 48-timers EKG av meg, for å se om det er noe som kan gjøres for å slippe disse høy-puls episodene (uavhengig av stamcellebehandlingen) Han håpet på å få registrert et anfall, så han oppfordret meg til å “trigge” høy puls… Kom tilbake på hotellet etter å ha fått på EKG´en, og drakk kaffe og coca cola (koffein) Fikk faktisk et “anfall” men det varte bare noen minutter…. Her måtte det sterkere lut til, så etter middagen bestilte gutta dessert og kaffe mens jeg bestilte en GIN TONIC! Haha, følte meg litt rar overfor servitøren da… Har ikke drukket en drink med sprit på sikkert 20 år!! Oh my, det er sterke saker….

bar3

Smakte ikke spesielt godt… men tvang i meg halve drinken! (er nok en mer vinperson) Ventet og ventet på at pulsen skulle løpe løpsk, men neeeeeida…. Mission failed :/ Haha… Typisk! Får prøve en vodka eller en shot i kveld…..

Eldstesønnen kom i går kveld!! Jippi! Sååå godt og se han igjen! Ferdig for dette skoleåret, og han har bare fått A´er – straight A student! Er så stolt av han at jeg nesten sprekker!! Dette klarer han uten sine foreldre som “maser” på han….:)) Hjelper jo at han eeeeelsker det han studerer (computer science)!

Skriver dette innlegget mens gutta er på shopping! Sønnen ønsket seg en fin dress i 20-års presang :) Deluxmannen nevnte noe om Prada! Tror det blir en ekstra fin dress på flinke Oscar :))

SKÅL!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *