17. mai tips med linker

Hei og hopp! Tilbake i Norge igjen, etter noen fine dager i Chicago :))

Hadde alt vært ved “normalen” ville jeg vist dere fine tips med borddekking og andre ideer til 17. mai.  Siden vi drar tilbake til USA 16. mai, blir det 17 .mai feiring “over there”, og for å være ærlig er det litt andre ting å tenke på for meg i disse dager…

Men fortvil ikke! Hos mine flinke bloggkollegaer hos United Bloggers er det flust av ideer til 17. mai, så jeg har funnet fram noen av deres inspirerende innlegg den siste tiden :))

Kreativ-i-tet har gode ideer til borddekking, også med enkle DIY´s. Hun har flere innlegg om 17. mai, så det er bare å titte rundt på bloggen hennes :))

17mai6

Bildet lånt av Kreativ-i-tet

Hos Therese Knutsen får du ideer til både borddekking, pynt og kaker… Hun har STIL den jenta :))

17mai7

Bildet lånt av Therese Knutsen

Det er flere flinke matbloggere hos United Bloggers, så trenger du f.eks ideer til herlige 17. mai kaker kan du sjekke ut bl. a Fru Timian , en av Norges største matbloggere. Her finner du også tips og oppskrifter til selve 17. mai maten…

17mai9

Bildet lånt av Fru Timian

Hos Villa Perlesukker finner du de lekreste kakene! Kaker med bær er en favoritt hos meg :)) Mange flotte oppskrifter og gode ideer!

17mai30-1024x614

Bildet lånt av Villa Perlesukker

17mai8

Bildet lånt av Villa Perlesukker

Er det ikke mye flott? La deg inspirere litt her og litt der og lag din egen vri, det er ikke alltid så mye som skal til for å dekke et fint festbord eller å lage en skikkelig flott 17. mai kake :)) Trykk på de forskjellige linkene (i blått) for å komme inn på de ulike innleggene!

I kveld skal vi feire (litt på forskudd) eldstesønnens 20-års dag! Hu hei hvor årene løper avgårde! Kan ikke tro at jeg har et “barn” på 20(!) år… Kommer sikkert til å snappe ivei :)) Har fått helt dilla på Snapchat! Heter selvfølgelig livingdelux der også :))

Fin ny uke til dere fine!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *