Min livs viktigste reise (video)

Hei alle dere fine!

Nå skjer det!!! Min livs viktigste reise (til Chicago). Drar i morgen tidlig og blir innskrevet på sykehuset på mandag! Gulp… Litt smånervøs her nå, men mest spent og glad for at det endelig skal skje!   Hva skjer?

Har først lyst til å vise dere en video om arbeidet til Dr. Burt (min helt og forhåpentligvis redningsmann). Denne tar jeg med meg som inspirasjon, HÅPET er stort! FOR en mann!!

Som dere ser behandler Dr Burt og Northwestern mange typer av autoimmune sykdommer inkl MS. Han driver studier på flere av sykdommene og kom med en veldig positiv forskningsrapport vedr. MS i januar. Dr. Burt og Kathleen har jeg allerede møtt et par ganger…Flinkere folk skal du lete lenge etter!

Jeg har pakket, pakket og pakket…. Ikke bare lett å pakke til en 6 ukers tur, men lister er krysset av og hvis noe er glemt nå får det heller være :)

Har også klippet håret nokså kort, så det ikke blir så dramatisk når ALT håret forsvinner… Akkurat det har jeg ikke helt klart å ta innover meg – må bli heeelt merkelig…

korthår


Haha ser litt skremt ut, men det er mest fordi jeg ikke er vant til å ta en selfie, og kjente meg selv ikke helt igjen rett etter klippen….

valentinoskjerf

Ser for meg at jeg suser rundt med mine flagrende Valentinoskjerf på hodet i Chicago (fint skal det værra).

Er ikke helt sikker på hvor mye tid og/eller ork jeg får til blogg og andre sosiale medier – det får jeg ta på hælen :) Det går sikkert i perioder… Er jo en slags “unntakstilstand” i livet mitt nå, men syns det er utrolig hyggelig å “holde kontakten”  med alle dere skjønne mennesker :)

Følg meg på Snapchat livingdelux, lettere og kjappere for meg å oppdatere der :)

Wish me luck! Lots of LOVE :)

Klem Vibeke xx

Stort PS! Beklager at jeg ikke har fått svart på de hyggelige kommentarene deres i det siste, alle blir lest og satt stor pris på! Tankene er “opptatt”, men det skjønner dere sikkert…

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *