Da er jeg igang…

Hei fra pasienten!

Da har jeg vært igjennom min første cellegift!

Kom tidlig til Northwestern (sykehuset) mandag morgen og ble skrevet inn… Fikk DET flotte enerommet med sjøutsikt! Har aldri sett en sånn utsikt på et sykehus før….

northw2

Mye venting og spørsmål fra hovedsykepleieren før vi kunne sette i gang. Først fikk jeg premedicines intravenøst, bl a 4 forskjellige kvalmenedsettende medisiner og stereoider i 2 timer, før de begynte med cellegiften. Trodde jeg skulle være nervøs, men tror jeg helt glemte det :) Gikk så bra atte! Satt og spilte spill på mobilen for å ha noe annet å tenke på :) Kjente jo etterhvert at hjernen ble litt “tåkete”…. så spillingen gikk dårligere og dårligere :) Etter 2 timer var jeg ferdig, mens saltvann og kvalmemedisinen vår på i 24 timer… De ønsker å tilføre  masse væske for å “skylle” ut cellegiften fra blæren… Måtte drikke masse vann de neste 24 timene…

northw5

Her venter jeg på rommet før jeg skal begynne med behandlingen…

Deluxmannen overnattet også på den “flotte” brisken :) Da fikk jeg enda et bevis på hvor rolig han er altså :) han sovnet med en gang, rett etter at jeg var ferdig med cellegiften… Jeg satt der i medisintåka, føltes som en skikkelig “hangover”! Måtte få sovetabletter (som ikke virket) sov vel totalt 1 1/2 time den natten, med sykepleiere som kom inn hele tiden for å ta blodtrykk osv.. Av og på med lyset. Mannen SOV! Slitsomt for han også dette her. Var veldig glad for at han var der, bare det å vite at jeg ikke var alene… :)

northw4

Er tilbake på hotellet nå, har noen dager “fri” før jeg begynner med neupogen i sprøyteform, som skal tas i 5 dager for å få stamcellene ut i blodet…Er foreløpig heldig med null kvalme, håper det fortsetter!!

Glad for å være igang! Ut med MS´en!!

Klem fra en optimistisk Vibeke xx

Du kan følge livingdelux på Facebook Instagram og Snapchat: livingdelux

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *