STAND UP – Time to stand up!

Hei “The fabolous 200´” (dere vet hvem dere er…hint, de flotte Facebook følgerene her inne)

En liten oppdatering fra denne kanten…. Første runde gikk overraskende bra, selvom jeg var litt sliten et par dager etterpå… ble noen “høneblunder” de dagene :))

Chicago har vist seg fra sin beste side med sol og deilig temperatur. Vi har bodd på hotellet og hadde noen “fridager” før runde nr 2 begynte. Deluxmannen er rene sykepleieren og tar tempen og blodtrykk på meg to ganger daglig etter beskjed fra sykehuset :)) Løper i skytteltrafikk til apoteket og andre småærender som må ordnes. Hjelper meg å holde orden på ALLE medisinene som skal tas, noen med mat, uten mat,morgen, kveld, 4 timer imellom….. ja dere skjønner! Har vel aldri gått på så mye medisiner før… (blir litt tåkete i hodet av det, så trenger huskehjelp)

MEN han har sine metoder – en skikkelig god unnskyldning for å skaffe oss disse

iwatch

I Watch…. Har jeg nevnt at deluxmannen er den verste gadgetfreaken EVER!

Så nå rister det rundt armen min med jevne mellomrom og jeg får meldinger om å ta og gjøre det ene eller det andre (medisiner) kalkulerer ut alt mulig av kalorier, bevegelse – ikke skjønner jeg alt sammen… Har jeg sittet for lenge stille, rister det og den gir beskjed om å STAND UP! Time to STAND UP! Hahaha, tror mannen morer seg stort :))

På lørdag begynte runde 2, skal ta 2 sprøyter hver morgen kl 7 i fem dager. Dette er for å få stamceller fra benmargen over til blodet. På torsdag skal de så “høste” stamcellene.

Hadde (våre koordinerte IWatcher) alarmen på kl 6 for å ta de ut av kjøleskapet 1 time før de skulle settes… Gikk helt fint, så på alle de flotte snappene og instagrambildene som var lagt ut i løpet av natten (7 timers tidsforskjell) så da ble tankene opptatt med noe annet…. Mange får “bonepain” av den medisinen, så jeg hadde paralgin forten klar, men bank i bordet, merket nesten ingenting!! Fra mandag til helgen må jeg være veldig forsiktig, da de hvite blodlegemene da er veldig lave, må bl.a gå med munnbind hvis jeg skal ut. Blir nok mye på hotellrommet den uken! Må litt til og fra sykehuset for blodprøver, men ellers tror jeg at jeg holder meg mest innendørs…

Veldig spent på høstingen av stamcellene på torsdag, litt av en prosedyre med avansert maskineri!

Krysser fingrene for at de klarer det på 1 dag!

Klem Vibeke xx

Følg gjerne Livingdelux på Snapchat: livingdelux

Forhistorien kan leses her It´s time to get personal og Hva skjer?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *