Bloggsnap post 2 – hvordan det VIRKELIG er

Hei igjen!

Jeg fortsetter med min snapblogging i dag, men en ting må jeg si dere; Å blogge profesjonelt som mange unge jenter gjør er ikke bare bare…. Først må du finne på en overskrift som helst skaper NYSGJERRIGHET eller er kontroversiell på en eller annen måte. Deretter er det innholdet i selve bloggposten som må finnes på og tenkes igjennom samt skrives. Deretter må du ¨markedsføre¨ posten på forskjellige sosiale medier, så den faktisk blir lest. For ikke å snakke om det tekniske – legge over bilder, TA bilder, REDIGERE bilder i photoshop eller andre redigeringsprogrammer! Osv, osv… Dette gjør noen 3 GANGER DAGLIG!!! Å kalle disse jentene ¨hånlig¨for rosabloggere som får alt #sponset på et sølvfat må vi slutte med! De er i underholdningsbransjen og jobber hardt og tar jobben sin seriøst – for en JOBB er det!

IMG_0529

Mitt hverdagsglimt i dag er min lunsj hos meg med Monica som eier og driver Interiørfrue.no hun har også fine bloggen Mokkasitt

IMG_0530

Kjempehyggelig å se Monica igjen, dere kan tro vi hadde mye å ta igjen. Fikk lagt noen ¨skumle¨ planer også :)) Det kommer jeg tilbake til… Her har jeg brukt Snapbildene jeg tok og nå skal jeg snappe (markedsføre) at jeg er ute med en ny bloggpost :))

Jeg følger jo litt ekstra med på blogger som ligger under UnitedBloggers :)) Så gøy i går når Anne Brith var Norges mest leste (over 100 TUSEN lesere!) med et hyggelig og velskrevet barnehageinnlegg! Hvis du mot formodning har gått glipp av det, kan du lese det HER

See you tomorrow!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *