Jeg blir borte noen uker

IMG_0239

Hei på dere!

Nå har det seg sånn at jeg er så heldig og ha fått rehabiliteringsplass på Sunnaas. Har vært her et par dager allerede og det ser veldig lovende ut. Flinke og hyggelige folk her:)) Veldig spent på hva vi sammen kan får til, nå vil jeg ihvertfall lære HVA jeg skal gjøre og trene på! De som jobber her har en enorm ekspertise, og jeg gleder meg til å lære meg mest mulig.

Mange som spør og lurer på hvordan det går… Life is a rollercoaster, syns jeg oppsummerer det hele. Litt som å få barn ; veldig fokusert på fødselen, men glemmer litt at det er en jobb etterpå som skal gjøres :))

Ett år sier de at man trenger for å nå det fulle potensiale av stamcellebehandlingen! Det året vil ha fremgang og motgang, noe som jeg kan skrive under på så langt! Har vært igjennom noen tunge, kortere perioder, men NÅ fikk jeg en ny GIV med og ha fått plass her :))

Bloggingen for tiden blir ¨far and long between¨ sånn får det bare være, det trengs overskudd for å være kreativ, og det har det ikke vært så mye av i det siste. Er igrunn mest aktiv på Snap (livingdelux) og instagram (livingdelux1) Det krever ikke SÅÅÅ mye tankegang som en blogg…. :))

GLEDER meg til den dagen jeg skriver og koser meg med en INTERIØRblogg igjen!!

Takk for at dere følger med og sender fine tanker, kommentarer og hilsninger – blir helt overveldet!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *