WHAT!!! – Jeg i semifinalen??

Hei hei alle dere fine!!

Helt utrolig hvor mye som kan skje på kort tid… ¨Våknet¨ opp av min opptreningsboble, som jeg kaller det, med et BRAK!

Tiden på Sunnaas med en VELDIG rolig sommer, etter behandlingen i Chicago, har vært utrolig lærerik og fin. Så takknemlig for at jeg fikk plass der, og oppholdet der de siste 5(!) ukene. Gikk inn der med innstillingen om at nå skal jeg konsentrere meg fullt og helt om opptreningen og få mest mulig ut av landets beste ekspertise på rehabilitering. Den tiden skulle jeg gi meg selv, og dermed legge fra meg alt annet. Og god opplæring har jeg fått, føler meg rustet for videre opptrening på egenhånd, og nå kan hverdagen snart begynne igjen!

Så koselig forrige lørdag, da var jeg på Son spahotell med mine bloggkollegaer i interiørkategorien hos United Influencers. Første arrangementet jeg har vært på siden juni… Skal skrive et eget innlegg om det senere, men ville bare nevne at jeg fikk min(e) første goodiebags der som blogger, og det var STAAAAS :)) Nå har jeg opplevd det også!

Noe VEEEEEEELDIG spesielt skjedde på forrige torsdag…. Altså, klarte ikke helt og ta det inn over meg der jeg satt på mitt mer eller mindre uglamorøse rom på Sunnaas… Hadde nettopp SPILT videospill (stått på ski) som de faktisk bruker som balansetrening, og var sliten som FY.

Så på siden til United Influencers at flere, ganske mange faktisk, av bloggerene hadde innlegg om at de var i semifinalen til Vixen blog awards… Tenkte at det var da kjempegøy! Flere av interiørbloggerene også (YESSS)!! Tenkte jeg fikk gå inn på Vixen og se alle semifinalistene, og dette var SMS´en jeg sendte Deluxmannen sent på kveld:

vixen1

Skjønte absolutt ingenting, trodde faktisk det måtte være en feil… Jeg i semifinalen i interiørkategorien? Dro hjem på permisjon på fredag, og vi vet jo alle hva som skjedde den kvelden (Paris). Den litt forvirrede gleden over en nominasjon til en bloggpris, forsvant fort for å si det mildt…Det planlagte innlegget på bloggen virket totalt meningsløst i en sånn situasjon.

Nå som det største sjokket har gitt seg, føler jeg en gryende glede over dette her :)) Her er hva jeg sendte til min BFF

vixen2vixen3

Det mest RØRENDE er at en eller flere av dere lesere faktisk har NOMINERT bloggen til denne prisen, UTEN at jeg har spurt om det (ser nemlig at mange bloggere ber leserene sine om å nominere).

vixenquote

Føler meg som en mottaker av all deres raushet – står under en konfettidusj  jeg :)) TUSEN TAKK sier jeg bare, så stas! Og dette gjelder ikke bare dette, men så mye heiarop og omtanke dere har gitt de siste 8 månedene!! Håper dere selv føler litt lykke over å glede andre (meg)!

Ambisjonen nå er jo og komme til finalen! Tenk da dere, å kunne kalle seg FINALIST!! Da er jeg avhengig av at dere deler og stemmer ¨rødmer¨ Det hadde vært så utrolig GØY -lille meg til finalen liksom…

Dere kan stemme HER!

Kommer bloggen og jeg til finalen skal jeg prøve å ikke bli høy på pæra altså, hahaha :)) Men det er vel lov å være litt stolt og sveve littebittegrann på en sky… en liten opptur for meg ihvertfall! #takknemlig

Utrolig hva livet byr på – det er bare å holde seg fast, it´s a rollercoaster!

Hilsen og god klem fra (semi) FINALISTEN!!!! Vibeke xx

Snapchat: livingdelux Instagram: livingdelux1

vixen-blog-awards

3 Comments

  1. maria linnea

    Åååå GRATTIS!! Krysser fingrene for deg!

  2. GrattisSå gøy, vel fortjent

  3. Lenas Home

    Wow gratulerar har förstås stemt på dig Är inte förvånad att du blivit nominerad Du är fantastisk

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *