Julebord på ærverdige Grand hotel – Video

Heihei!

Deluxmannen har laget video fra familiejulebordet på Grand hotel i Oslo. En lang og hyggelig tradisjon i familien, som vi gleder oss til hvert år! Grand har bare dette 1 søndag i julen, og er du ikke på listen, kan du bare glemme og få bord. Vi niholder på bordet vårt, og det tror jeg alle gjør, for det er de samme familiene her hvert år :) Jeg vil påstå at dette er det beste familiejulebordet i Oslo!

Enjoy the video – mannen (og jeg) er veldig stolt av den…

(Spill av i 720p (HD) for best kvalitet)
 

4. advent OG 4 dager igjen dere! Kos dere max!

Gode juleønsker fra Deluxmannen og meg.

Klem Vibeke xx

Følg meg gjerne på Snap livingdelux og instagram livingdelux1

1 Comment

  1. Bente @mrslilli

    Foe en flott video. .Lov å være stolt! Og ikke mint, min favoritt julesang ❤️ Nyt førjulstiden Vibeke ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *