GOD JUL!

Hei alle fine i hele Norges land! Ønsker dere en riktig God jul!

jul hos livingdelux.com

Har vært litt stille fra meg denne julen – selv om vi har tatt det helt med ro, har jeg følt meg helt overveldet av alt sammen…. Mye grunnet at min kjære mams har vært så dårlig. Hun er ute av sykehuset i dag, og nå håper vi at hun orker noen timer hos oss i morgen på julaften.

jul og julegaver hos livingdelux.com

Mye har gått rett vest i år…. Alt det fine julepapiret jeg bestilte på nett kom aldri :( Ble ikke så verst å bruke papir og bånd som allerede var i skuffen… For å si det sånn, jeg øver meg på og takle at det blir bra selvom ikke alt går ¨etter planen¨ DET ER JO IKKE SÅ FARLIG! Gavepapiret altså…

jul og julepapir hos livingdelux.com

Vaskemaskinen OG tørketrommelen tok kvelden her om dagen… Passet skikkelig bra, nå som vi pakker til Thailandturen! Er det ikke rart hvordan slike ting skjer på de mest upassende tidspunkter! GRRRRR!!! Reperatøren mente det ikke ville lønne seg og reparere, da det var hele motoren som var gått istykker + andre ting….Lyspunktet var når mannen var nede I DAG (lille julaften) på Elkjøp for å bestille nytt – de kommer i kveld med maskinen OG monterer!!! HALLELUJA!

Jaja dere, nå senker freden og roen seg, jul blir det uansett! ikke alltid som man tenker seg, men vi får gjøre det beste ut av det.

Nå skal vi ha på Kvelden før kvelden og lage rypene vi skal ha til julemiddagen i morgen!

GOD JUL!

Klem Vibeke xx

3 Comments

 1. Lenashome

  God Jul kära Vibeke allt blir inte som man tänkt sig,men det går bra ändå! Jag övar på detta dagligen då jag är kontrollfreak och måste förstå att livet inte går under… Vackra paket blev det iallafall Så tråkigt att din mor varit sjuk, hoppas verkligen att hon kan vara med er en stund imorgon
  Jag saknar min mor så mycket, det blir första julen utan henne Så mycket minnen och hon älskade julen och gåvor. Var på NK i förra veckan och såg så mycket jag hade velat köpa till henne som hon hade uppskattat Ta hand om varandra hela familjen och njut av ledigheten och er kommande resa Klem Lena

  1. Hei Lena!
   Noen år er ikke julen bare happy happy dessverre… det må den heller ikke, vi får kose oss som best vi kan. God juleklem til deg fining! :)
   Klem Vibeke

 2. Mette Stulen

  Hei kjære Vibeke, som sagt så er ikke alle juler like det kan vi alle litt om men viktig og ta frem det som er godt og kose seg med det:) uff trasig når de vi er så gla i blir syke får håpe det ordner seg til det beste. Riktig god tur til dere :) deilig med sand mellom tærne ;) her har vi kost oss på lillejulaften med 20 stk til coldt bord og julaften med 10 stk idag blir det bena på bordet og tv for min del før familien dukker opp imorgen på pinnekjøtt :)) hadet vi snakkes,klem fra Mette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *