Middag på Buckingham Palace, del 1

En royal hilsen herfra :))

Spørs om jeg ikke for all framtid vil begynne enhver setning med ; da jeg var på middag på Buckingham Palace! For en ¨a once in a lifetime¨ opplevelse! Her kommer et noe forsinket referat, mest for min egen del, så jeg husker kvelden i all dens GLORY :))

Vi dro til London på søndag, og middagen var tirsdag 23. februar. Bodde på et veldig trivelig hotell (Ham Yard) ved Bond street, som ligger veldig sentralt til! Vi sjekket inn og gikk for å spise middag i hotellets restaurant. Deluxmannen hadde bedt conciergen om å ordne en bil til oss på den store dagen, og fortalte hva og hvor vi skulle. Da vi var ferdig med å spise, hadde vi blitt oppgradert til en suite gitt… Lønner seg tydeligvis på flere måter og bli bedt på middag til Buckingham Palace :)) Tusen takk sa vi bare….

Tirsdagen kom og vi tok det helt med ro, hadde bare en liten lunsj på Hakkasan i Mayfair, som alltid innfrir. Vi ordnet oss, mannen i smoking (dashing) og jeg i ¨den lille sorte¨ med mine Valentino sko og veske. Full oppstandelse på hotellet da bilen med sjåfør kom,  en Rolls Royce. Her skulle vi kjøre i stil! Deluxmannen mente at var det en anledning for å leie en RR, så var det akkurat nå :)) Kunne ikke vært mer enig og nå har jeg prøvd det også!

Vi kjørte mot Buckingham Palace og sjåføren takket oss(!) for at han for første gang i sitt liv skulle få kjøre inn portene til Buckingham…Høy sikkerhet før vi fikk kjøre inn. Politiet bombesjekket bilen og vi måtte vise invitasjonskortene samt passene våre, på forhånd hadde vi fått et eget kjøretillatelseskort… Vi kjørte inn til høyre for hovedporten, rett i front av Buckingham Palace, hvor jeg selv som turist har stått på utsiden og sett opp på palasset. Og nå kjørte vi inn! Bare det var helt surealistisk.

Entrance at Buckingham palace - livingdelux.com

De som følger meg på snap fikk med seg dette, da jeg filmet ivei :))

Neste gang skal jeg skrive om selve middagen og vårt møte og prat med Prinsesse Anne samt øvrige gjester :)) Magisk aften!

Toodeloo Klem Vibeke xx

3 Comments

  1. Fantastisk!! Følger deg på snap og husker filmen fra bilen mot slottet. Råkult!

  2. Er bare så nysgjerrig på hva var årsaken til at dere var der?

  3. Så fantastisk! Gleder meg til å høre mer. Veldig nysgjerrig på hvorfor dere var der :))))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *