Middag på Buckingham Palace, del 2

Hei fine dere!

Her kommer andre del av historien om middagen på Buckingham Palace. Første del kan dere lese om HER

Da vi hadde kjørt fram til den røde løperen ble vi vist opp til garderoben hvor vi hengte av oss yttertøyet og måtte levere inn mobilen. Det var dessverre fullt fotoforbud, men det gikk en offisiell fotograf og tok bilder hele kvelden. Så gøy og ha fått de bildene, selvom vi ikke har lov til å dele de på sosiale medier. (Følger dere meg på Snap, kan dere se et glimt)

buckingham palace - livingdelux.com

Siden jeg ikke kan gå lange avstander, ble vi eskortert til heisen. Moro, for da kunne vi fritte ut lakeien/tjeneren/den ansatte (vet ikke helt hva de kalles…) om slottets historie. Tenk mere enn 700(!) rom og over 400 ansatte (tjenere) bare på BP.

Vi kom rett ved rommet/salen hvor vi skulle spise og fikk se som eneste gjester en sneak peek av det oppdekkede bordet… WOOOW!! Like staselig som dere kan tenke dere, med store sølvoppsatser, krystallglass og porselen.  Rommet /salen ble kalt det ¨The picture room¨ og hadde malerier i 2(!) rekker/høyder, hvor de flotteste hang nederst i øyenhøye. Det er det råeste vi har sett…. F. eks 3 Rembrandter på rad, Rubens, Van Dyck, Leonardo da Vinci osv… Her var det ingen hindringer eller stengsler… Deluxmannen mener det hang verdier for MILLIARDER på veggene! Helt sykt! Og dette var bare ett av 700 rom og 20 ballsaler!

Etter at vi i ro og mak hadde beundret maleriene, ble vi geleidet inn i mottakelsesrommet. Eller ¨The music room¨ som det het. En strykekvartett spilte og vi ble servert champagne. Vi møtte David og hans følge for kvelden Jill, som var utrolig hyggelig! David kjente jo flere enn vi gjorde, så vi hadde noen å prate med :)) Var vel omtrent 40 gjester alt i alt, så ikke en altfor stor affære. Det som var hyggelig var at min bordkavaler kom bort og hilste på (er det en engelsk skikk tro…)

Etter ca en halv time kom Prinsesse Anne med sitt følge. Hun gikk rundt og håndhilste på ALLE! Det syns jeg var imponerende. Deluxmannen fikk akutt munndiare, så vi snakket leeeenge og hyggelig sammen. Hun virket ekte interessert, men snakket ganske lavt… jeg mener det må være for at hun har vel aldri i sitt liv har trengt og HEVE stemmen for og bli hørt…Man får jo en del tanker om hvordan det må være å være kongelig.

Det var tid til å gå til bords, og dere vil ikke tro hvem jeg satt imellom, og hva vi fikk å spise!

Mer om det i del 3!

Klem Vibeke xx

Følg min ¨royale¨ hverdag på snapchat :)) livingdelux

3 Comments

  1. Så gøy å lese- gleder meg til del 3 :-)

  2. Artig artig !! Fy f så misunnelig jeg er på deg – å gud for en opplevelse du har hatt !! Jeg er jo skikkelig anglofil og digger dronninga (og ikke minst Charles :) Har vært på “A royal day out”- omvisning på Buckingham Palace for noen år siden og det er f a n t a s t i s k flott der! Tror det hadde kledd meg å bo der :)
    Gleder meg til del tre :)

  3. maria linnea

    wow, fantastisk! så gøy å lese om eventyret!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *