ZEN MODE IN THAILAND

Sawadee kha! (Hilsen på Thai)

Deluxmannen og jeg er i Thailand, nærmere bestemt i Phuket. Er og besøker snuppis som går på skole en kort periode her nede. Gjett om det var fint og se hun igjen!!!!

Point Yamu, Phuket - livingdelux.comPoint Yamu, Phuket - livingdelux.com

Utrolig deilig å være tilbake etter en tøff og vanskelig periode hjemme. Begge mine foreldre har vært alvorlig syke med lange sykehusinnleggelser. Har blitt helt satt ut av det hele – de som ¨aldri¨ er syke…. Heldigvis går det mye bedre nå, ellers hadde vi ikke kunne dra ned hit. Utrolig hva livet hiver mot deg, og noen ganger kommer det litt vel mye din vei… Midt oppi en stor og alvorlig operasjon for min mor, var vi på middag på Buckingham Palace! (jeg sa jeg ville nevne DEN middagen ved enhver anledning, haha) Helt surealistisk både opplevelsen og det og vite at din mor blir rullet inn på operasjonsbordet omtrent samtidig. Det som var fint, var at det faktisk skapte en viss glede også for min mor, den middagen :))

Vi bor på Point Yamu, som er hotellet like ved ¨gamle¨ huset vårt. Hotellene i COMO gruppen fokuserer på helse og velvære, så vi skal spise sunt, trene yoga og bare komme i balanse igjen! Det skal bli så godt!!

point yamu, Phuket - livingdelux.com

God påske alle sammen, om dere er i syden, på fjellet eller rett og slett har en hyggelig hjemmepåske!

Klem Vibeke xx

Følg med på snap livingdelux,  for palmesus og zenøyeblikk!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *