Et HAV av Hortensia gir vårfølelse hjemme hos meg

HeiHei!

Vår, vår kom til meg…. Nå er det jammen meg på tide! Men skal ikke klage, jeg som nettopp kom fra solfylte Thailand! Det er noe helt spesielt med våren, når alt våkner til liv. Da vi bodde i Thailand var det våren jeg savnet mest, de forskjellige årstidene skal vi passe på å sette pris på dere!

Da vi kom hjem, dro jeg rett ned til Minamilanda (favoritten) og fikk plantet et HAV av Hortensiaer i mitt velbrukte trefat :)) Instant vårfølelse i stuen! Hjemmet er ikke *levende* uten blomster, spør du meg. Er helt avhengig :))

Hortensia i stuen hos livingdelux.comHortensia i stuen hos livingdelux.com

Var så koselig at Snuppa var med oss hjem til Norge i midterm, bursdagen hennes fikk vi også feiret! Nå har hun og Deluxmannen dratt ned igjen, der mer skole venter! Mannen kommer hjem igjen om et par dager, og så drar vi begge ned igjen i slutten av mai! Men før det skal vi 1 uke til Chicago, for min 1 års kontroll! Det blir utrolig spennende!!

Nyt VÅREN, selvom vi hadde SNØ(!)byger i helgen!! Hva var det for noe??

Klem Vibeke xx

Snapchat: livingdelux                                               

Facebook: livingdelux              

Insta:         livingdelux1

Hortensia i stuen hos livingdelux.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *