Noen ganger må man bare begynne på nytt…

Hei fininger!

Tenk nå er det snart 1 år siden jeg tok stamcellebehandlingen. Mange lurer på hvordan det har gått og går med meg… Den største forbedringen jeg merker er mer energi og mindre smerter, noe som i seg selv er verdt alt sammen! Alt er ikke rosenrødt da, gåingen er ikke blitt bedre, så jeg krøkker(krykker) meg avsted. Hadde jo et håp om bedring der også, men gevinsten for meg er hvis sykdommen (MS) er stoppet. Det får jeg vite på 1 års kontrollen jeg skal på, om et par uker i Chicago. Spennende!

Det siste året har vært krevende, ikke bare med behandlingen jeg har vært igjennom, men også fordi begge mine foreldre har vært alvorlig og langvarige syke… Heldigvis går det mye bedre med de nå, men det satt meg ganske så mye ut… Blogg og instagram har det ikke vært så mye overskudd til, og å svare på kommentarer både her og der har blitt neglisjert. Det er noe jeg har hatt veldig dårlig samvittighet for :(

Out of office - livingdelux.com

Bilde via bitsandpieces

Så nå føles det som å begynne på nytt, utrolig nok er det ganske mange som henger med på bloggen enda!! Jeg må jo ha de mest lojale og flotte leserne – nemlig dere :) Tusen takk for det!

For å ikke snakke om den nye kanalen Snapchat (som ikke er så ny lenger) Der har vi blitt ganske mange!

Hvis du har lyst til og henge med ¨bak kulissene¨ eller på bakrommet som jeg kaller det, er du hjertelig velkommen! Snap er GØY, og det er der jeg oppdaterer mest, ….. med bilder og videoer!

Akkurat nå ligger det video av stuen min der, og jeg viser hvem som er min ABSOLUTTE favoritt møbeldesigner!

BLI MED DA VEL :)

https://www.snapchat.com/add/livingdelux

SNAPCHAT - livingdelux.com

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *