Naken kvinne lærer seg å spinne

Heisann og change of plans!

Det heter seg jo at NØD lærer naken kvinne å spinne… UTFORDRINGER lærer også naken kvinne å spinne!

Da jeg begynte å blogge, var det min store interesse for interiør som skulle få sitt kreative utløp :)) Planen var å ha en personlig interiørblogg som en videreføring av min instagramkonto, iblandet reiseinnlegg og tips.

Stue - livingdelux.com

Før elsket jeg å ommøblerte, ordne og stulle , ¨puffet puter¨ hele tiden. Nå er det ikke mye ommøblering og restyling her i huset. Eneste nye fra uke til uke er friske blomster. Selvfølgelig kan jeg flytte på småsaker, men det krever mer av meg enn før, særlig nå som gåingen og balansen min er så dårlig :(  Skal jeg f. eks ta et bilde til instagram eller blogg,  må det ryddes litt, rettes på litt og til slutt ta bilder fra flere vinkler…Det er jo greit innimellom, men det er ikke så mye nytt å formidle til dere, alt står jo på samme plassen også…. Er ikke så lett å ha en personlig interiørblogg da.

kirsebærgrener - livingdelux.com

Da jeg hadde møte med min (secret) agent på UI, plattformen hvor jeg blogger fra, var et av spørsmålene enkelt og greit; Hvorfor blogger du? Hva fikk og får deg til å blogge?

Jeg vet jo hvorfor jeg begynte, men hva driver meg nå? Det har jeg tenkt og fundert endel på i det siste…

Interessen for INTERIØR og REISE er der enda, men jeg tror denne bloggen nå blir mer en INSPIRASJONSblogg,  selvfølgelig med innlegg innimellom fra egne interiør og reiser! Tror også jeg skal leve opp til bloggnavnet og skrive litt om det som inspirerer meg ellers i tilværelsen også – LIVING(delux)!

Dette får blir MIN reise og min feelgood-blogg for å finne små og store gleder på min vei :)) Har du lyst til å følge med er det kjempehyggelig ! Klarer jeg å inspirere og gi oss glede på veien, er DET  svaret på spørsmålet om hvorfor jeg blogger :))

ER du klar for å bli DELUXED? Her på Livingdelux vil du finne de små og STORE gledene i livet :) Alt det som egentlig ikke er så viktig , men som ER det likevel….. Krydderet i livet!

Klem Vibeke xx

Instagram: livingdelux1
Facebook: livingdelux
Snapchat:  livingdelux

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *