Tilbake til Chicago for 1-års kontroll

Hei mine bloggvenner!

Tenk, 1 år har gått siden jeg dro til Chicago for min stamcellebehandling! Nå drar jeg tilbake på kontroll i morgen! Da blir det nye tester og MR bilder for å se om MS´en er gone – goNE – GONE… Krysser fingrene og håper på det beste! Har også time hos Dr. Burt (min behandlende lege) som er verdensledende på området. Han har i disse dager holdt et foredrag i Vatikanet om emnet.  Gåingen min er like dårlig som før, men ellers har jeg mye bedre energi og mye mindre smerter enn før! Blir spennende og høre om han vet noe mer om forskning om reparering av Myelin,  som pågår både i Usa og Skottland. Det kan gi meg bedre gange….. så #veientiletbedreliv fortsetter for meg, selvom jeg så langt er veldig fornøyd!

headerlivingdelux

Litt ferie og fritid blir det også tid til, og eldste sønnen vår, som studerer i USA, kommer og møter oss! Det gleder jeg meg veldig til!

Husk at når jeg er ute og reiser, oppdaterer jeg hyppigst på Snapchat! Der er vi en hyggelig gjeng/tribe/squad eller VENNER som jeg liker å tenke på det :)

Syns det er så gøy å dele morsomme, rare, vakre og fine ting som dukker opp på min vei :)) Blir en liten reiseleder på en måte… Tror det jommen meg var ifjor i Chicago jeg virkelig begynte å snappe, bla denne morsomme cupcake-maskinen….

sprinkles-cupcakes-atm- www.livingdelux.com

Sightseeing blir det også! Chicago overrasket oss stort, en skikkelig trivelig og flott by! Kan minne litt om New York, bare mye renere, penere og luftigere! Bli en VENN på Snapchat da vel, så kan du se selv :)

chicagonight - livingdelux.com

Klem Vibeke xx

Snap: livingdelux       Face: livingdelux       Insta: livingdelux1

SNAPCHAT - livingdelux.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *