17. mai forberedelser

Kort innpå i dag for å ønske dere alle en riktig god 17. mai i morgen! HURRA!

17maibord - livingdelux.com

Jeg dekker bord med vårt nydelige Flora Danica servise, og pynter med grener fra epletreet i hagen :) Har dere sett at jeg har funnet noen kjempenkle 17. mai tips til dere på facebook? Følg livingdelux på facebook for enkle tips og triks :)) #easyfancy som jeg kaller det! Alt trenger ikke å være så avansert, det er mitt motto :) selvom vi vil ha det fint, eller fancy da… :)

17mai borddekking - livingdelux.com

Du kan også følge med ¨behind the scene¨ på SNAP: livingdelux ……………………………. I dag ligger det snapper fra bordekkingen ute :) Velkommen skal du være!!

Kos dere i morgen!

Klem Vibeke xx

Ps. Vi sees neste gang fra et sted rundt middelhavet…. Drar på torsdag, kan du gjette hvor det er?? hihi, gleder meg til å snappe derfra :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *