LIVINGDELUX
Favoritedelux

Flamingo LOVE

Published on: July 10, 2016 at: 6:06 pm
0 comments

Hei all flamingo lovers :)

Etter å ha sett både oppblåsbare hvite svaner og rosa flamingoer på insta i vår, ble jeg sååå glad da vi fant et firma i Phuket som solgte akkurat disse :)

flamingo - livingdelux.comTror jeg DÅÅÅÅÅNER over hvor herlige disse er, og vi var ikke sene om å kjøpe med oss noen hjem! Utrolig hva jeg drar med meg fra reiser, men der er jeg nok ikke alene….. Hører du Deluxmannen?!

flamingo - livingdelux.comTHE RITA ble med oss til Kragerø og er årets absolutte KULeste badeleke :)

flamingo - livingdelux.comflamingo - livingdelux.comSenere i kveld har DU sjansen til å vinne tvillingsøsteren til The Rita! Skal holde min første facebook konkurranse på FB siden til Livingdelux, og håper du har lyst til å være med :) TENK å vinne en FLAMINGO da! #onetimeonly

flamingo - livingdelux.com

Nyt sommeren!

Klem Vibeke xx

 

 

Share