Video – Down on the FARM S/S16

Hei fine blogglesere!

Håper dere alle har hatt en nydelig sommer og er klare for høsten! Det er jeg, selv om livet stadig kommer med nye utfordringer. Deluxmannen har redigert en video av noen av mine snapper fra ferien på hytta, eller gården som det egentlig er :) Så koselig og ha et lite minne fra sommerferien. 3 minneverdige ting som fant sted i år, Rita – The flamingo, Golfbil (følger dere meg på snap, vet dere hvorfor det var ekstra fint for meg og få) og D´mannens store sommerleketøy, som dere ser helt på slutten av denne (korte) videoen!

Enjoy! Nå kommer jeg til å bli mer aktiv på blogg – skjer masse gøy og spennende utover høsten! Gleder meg til et nytt stort interiørprosjekt på Mallorca, som dere kan følge med på utover høsten og vinteren!

Følg meg gjerne på Snap! Der legger jeg ut MYE både av interiør og hverdag :) Kjempegøy, for nå nærmer vi oss 1000(tusen!) fine følgere der :)

SNAP: LIVINGDELUX

Nyt de aller siste sommerdagene!

Klem Vibeke xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *