DET STORE LYSPUNKTET :)

Hei mine venner!

Nå kan dere tro at alt det vonde er glemt :)) Har nemlig hatt en helt fantastisk “gulrot” som har blinket der framme disse ukene “Trampeklapp”!!!!! Og nå skjer det :))

“Barna” våre kommer IMORGEN! (tåre i øyekroken)

Bagan, Myanmar
Bagan, Myanmar

Husker dere jeg skrev om å Ha trua? Da vi fikk vite at vi hadde en 10 dagers “friperiode” begynte vi å leke med tanken om å få barna over hit til Chicago :)) Problemet er at spesielt Snuppa er midt i tentamensperioden, så det ville vel være umulig å få fri fra skolen? (så strengt som det er blitt også…) Tok likevel kontakt med rektor (gå alltid til topps) for å forhøre oss. Han var veldig forståelsesfull og sa at i helt spesielle tilfeller ønsket skolen å være fleksible :)) Snuppa fikk fri, og kan ta de 3 prøvene hun går glipp av når hun kommer tilbake! Samme skjedde med mellomste sønnen :)) Oh my, så GLADE vi alle ble!!

Så nå skal vi bare kose oss i 6 dager sammen, og virkelig leve HER og NÅ!!

Klem fra en overlykkelig Vibeke :))

Snap: livingdelux

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *