Åååå som vi har kost oss :)

Hei fininger!

Da har mine 3 flotte håpefulle vært her i Chicago noen dager :)) Ååå som vi har kost oss!

Dere som følger meg på Snap har sett at vi både har vært på teknisk museum, sightseeing, shopping og spist god mat :)) Helt perfekt med andre ord! Dette var litt av et lyspunkt for både Deluxmannen og meg, det skal vi leve på de neste ukene…

familieselfie

Familieselfie

Før de kom (tirsdag) var jeg hos frisøren…. 2 mm kort hår :/ Frisøren var en utrolig hyggelig jente, som ga meg en klem når vi var ferdige, og det var ikke snakk om å ta betalt (!) Ønsket meg lykke til! Så mange snille og rause mennesker man møter på sin vei :)) Veeeldig rart, men jeg tok det bedre enn forventet. La ut et bilde på Snap (skjer ikke her) bilder der forsvinner jo etter 1 døgn…. :)) Nå røyter jeg så fælt at i dag må jeg tilbake å ta resten (dvs ALT) Væææ!! Det får bare være som det er….

Tirsdag skal jeg bare få inn en IV, og på onsdag blir jeg lagt inn for cellegift og selve stamcelletransplantasjonen som etter planen skjer 15. juni. Det blir min “nye” bursdag og siden jeg har “gått glipp av” 10 ÅR med MS, trekker jeg det glatt ifra på alderen, så det så – er dermed enda i 30-årene jeg… :)) Ha!

Det er rundt den dagen den tøffeste perioden er, etter som jeg har skjønt…. Det som er litt kjedelig er at 16. juni har Deluxmannen og jeg 25(!) års bryllupsdag!!! Syns det er helt VILT, men også SÅ takknemlig for at jeg fant mannen i mitt liv så tidlig! Vært kjærester i 30 år vi, tenk det! Blir en litt avstumpet feiring, men det tar vi igjen til neste år :)) Nå får vi forhåpentligvis 25 nye fantastiske år og se fram til :)) Fine mannen min!

Takk for så mange gode ord, oppmuntringer og heiarop – dere er helt FANTASTISKE!! Er så takknemlig, og det føles virkelig som en god støtte i denne litt spesielle reisen jeg er på…. Håper de neste ukene ikke blir for humpete og at psyken overlever… PUST og ta en ting (dag) av gangen! #minnemegselvpå

Klem Vibeke xx

Snapchat: livingdelux

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *