Julefavoritter

Hei fine dere!

Husker dere at jeg lagde en oversikt over mine sommerfavoritter fra Ellos før sommeren… Tenkte å gjøre det samme for dere nå før jul :)) Er jo så greit å sitte hjemme i sin egen stue og gjøre noe av juleshoppingen.

Er ikke bare julegaver som trengs, men en liten oppgradering og fornying av egen julepynt også, har funnet fram noe som kan være aktuelt: (trykk på navnet på produktet, så kommer du rett inn!)

PicMonkey Collage

Adventsstjerne finner du HER, hvite julekuler og fin gullprikkete pyntepute

En hvit linduk med tilhørende servietter er et MUST, og jeg trenger en ny fresh en i år :))

PicMonkey Collage

Er selv over middels glad i GULL i julen og har funnet fram noen favoritter hos Ellos.

GULLHUSENE fra Day Home, som dere ser i hovedbildet, dåååååner – så fine!

Gull adventsstjerne fra Day Home. Sjekk dette ETASJEFATET i gull – sukk :)) En lekker gullboks fra Day Home til sofabordet, ønsker jeg meg også.

Nederste rad: ENDELIG fant jeg et trillebord, som både er solid og enkel i designen, ble tastet direkte hjem! Har lett etter det veldig lenge, og nå fant jeg det til en hyggelig pris også :)) En liten avlastningskrakk i GULL finner du her. Lyslykter får man som kjent ikke for mange av :)) og denne her i en gull/brunsort farge fra Day Home likte jeg veldig godt. Til sist et lekkert rundt bord som fåes i 2 størrelser!

PicMonkey Collage3

Anbefaler LYSNETT, som trekkes over treet/busken, så lettvint og praktisk! Juletrefot til utebruk har jeg ikke sett før, men den ser praktisk ut med at den settes ned i bakken for stødighet…. Girlandere MED lys kan brukes til så mangt, så fint oppover f. eks et trappegelender eller rundt en dør, ja det er mange bruksområder.

Til slutt har jeg funnet fram til noen aktuelle julegaver til seg selv, eller andre :))

PicMonkey Collage4

Begynner oppe fra venstre:

Lyslykt/Pute/Vegglampe/

Vase/Pledd fra Gant/Sengetøy i lin/Rundt bord

Pledd fra Gant/Lyslykt/Etasjefat/Kopp Day Home

Fjøl/Vase/duftpinner fra Himla/Boks i gull fra Day Home

Bare å trykke på linkene (i blått) så kommer dere rett inn på varen.  Håper dere finner dette nyttig i en travel førjulstid :)) Selv elsker jeg og kikke på andres tips på både kalender- og julegaver! Får masse ideer og faktisk også ideer til gaver jeg ikke hadde tenkt på selv -Perfekt!

En riktig god kveld til dere!!

Klem Vibeke xx

1 Comment

  1. Lenas Home

    Här var det många fina ting älskar också gull till julen. Ellos har många fina saker liksom Day Home

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *